sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Sinussa on jotain

Eilen pääsin vähän muistelemaan sitä aikaa, kun Suomenkin Euroviisukarsinnoissa oli vielä hyvää musiikkia. Annika Eklundista olen tykännyt paljon jo tangoprinsessa-ajoista lähtien (vuosi 2001), ja musiikki on edelleenkin mukavaa ja iloista (tosin tanssijan näkökulmasta vähän tasapaksua) pop-iskelmää. Mutta kun laulut muuten on loistavia, ei sitä joka artistilta tarvi tullakaan kaikkea mahdollista tanssilajia.

Vanhana Ultra Bra -fanina tämä Kerkko Koskisen sävellys Shanghain valot kyllä uppoaa allekirjoittaneeseen enemmän kuin hyvin:


Meninköhän muistaakseni fuskuna eilen, tosin toimisi loistavasti myös buggina...

Saman 2006 vuoden toinen viisukarsintakappale Sinussa on jotain on myös hyvä:


Lisäksi kuultiin tietysti monia muita suosikkilaulujani, kuten uusin sinkku Julia jäi henkiin, Särkyvää, Valoja ja varjoja, Sydän täynnä tyhjää, Ole hiljaa ja suutele mua, Rakkausseikkailu 2007... Ihme kyllä tuttujakin riitti mukavasti, joten varsinkin hiljaisemman alun jälkeen ilta oli taas kiva. Saattaapa olla, että 15.4. ilmestyvä uusi levy löytää tiensä ennemmin tai myöhemmin minunkin levyhyllyyni. Siitä ei taida olla pelkoa, että Annika Iskelmä-Finlandiaa tänä vuonna voittaisi, vaikka ehdolla onkin... Omasta mielestäni palkinto kuuluu ehdottomasti Finlandersille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro nyt ihmeessä, mitä mietit!