torstai 14. toukokuuta 2009

Euroviisut 2009: 2. semifinaali

Niijjoo se illan toinen Euroviisusemifinaali. Ekan tuloksiin sain olla aika tyytyväinen, koskapa kaikki muut haluamani sainkin finaaliin, paitsi Sveitsin - ja Andorran, mutta sen mahdollisuuksiin en kyllä juurikaan uskonutkaan. Tokipa siellä finaalissa joutuu sietämään myös Turkkia (Düm tek tek! että osaa olla raivostuttava...), Maltaa (ja taas se sama täti sieltä pääsi edustamaan), Romaniaa (Balkanin tyttöjen bailaaminen ei allekirjoittanutta liiemmälti jaksa kiinnostaa) ja Armeniaa (lavashow oli vähän liian outo), mutta onhan 6 suosikkiani kymmenestä kuitenkin jatkossa.

Mitä tulee tämän illan biiseihin... Toivottavasti finaalissa nähdään seuraavat:

1.
Viro: Urban Symphony - Rändajad
2.
Irlanti: Sinead Mulvey & Black Daisy - Et cetera
3. Puola: Lidia Kopania - I Don't Wanna Leave
4. Slovenia: Quartissimo feat. Martina - Love Symphony
5. Azerbaidzan: Arash feat. AySel - Always
6. Liettua: Sasha Son - Love

(Täältä katsomaan)

Oho, tästä kelpuuttaisin jatkoon näköjään vielä vähemmän biisejä kuin edellisestä semistä. En Norjaa, vaikka sitä miten paljon hehkutettaisiin ennakkosuosikkina. Enkä Kreikkaa sen paremmin - sama ongelma kuin Maltassa, eli luulisi sentään Kreikan kokoisesta maasta nyt jonkun muunkin halukkaan edustajan löytyvän kuin taas sen saman Sakiksen... Kyproksesta tykkäisin paljon enemmän, jos tyttö osaisi laulaa! Tänä vuonna en ole nähnyt / kuullut viisuja kuin yhden kerran etukäteen (tietysti muutamia poikkeuksia lukuunottamatta), ja silti on jo valikoitunut muutama suosikki ja iso kasa sellaisia, mitä en voi sietää.

Täytyy vielä mainita Waldon mahtavasta tuurista, saivat arvalla finaalin toiseksi viimeisen esiintymisnumeron eli 24. Jee! Joku balladi siinä oli sitä ennen, mikä on hyvä juttu Waldon biisin ollessa vauhdikkaampi, mutta samoin on myös Waldon jälkeen tuleva Espanjan Soraya. Tänä vuonna saatankin pitää peukkuja enemmän Suomelle kuin Ruotsille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro nyt ihmeessä, mitä mietit!