tiistai 9. helmikuuta 2010

Molly Sandén Let's Dance-ohjelmassa


Täytyy tunnustaa, että on jäänyt tuon rakkaan naapurimaamme Ruotsin tapahtumien seuraaminen ihan äärimmäisen vähälle viime aikoina. Oman kotoisen Kuorosotamme innostamana piipahdin kuitenkin kurkistamassa, onko Ruotsissa menossa samainen ohjelma, kuten aikaisempina vuosina tähän aikaan on ollut. No eipä ole, koska 4. kausi starttaa vasta maaliskuun lopulla, ja numero kolmonen on päässyt livahtamaan itseltäni ihan täysin ohi silmien ja korvien viime syksynä. Onneksi sielläkään ei ollut ketään "pakko nähdä" -artistia kuoronjohtajana, kuten 1. kauden Linda Bengtzing

Tämä pitkähkö alkuhöpinä on johtamassa siihen, että Körslaget'in kanavalla TV4:llä on kuitenkin menossa Let's Dance, ja siellä tanssin saloihin tutustumassa on mm. Molly Sandén! 12 parista jäljellä on vielä 8 - ja Molly on edelleen mukana. Kun nyt etsin katsottavakseni nuo klipit Tubesta, niin enpä kyllä rahojani Mollyn voiton puolesta likoon laittaisi (tämä on kuitenkin vain maallikon mielipide...). Esim. cha cha löytyy täältä, ja se nyt oli sentään paremmasta päästä. Pisteidenlaskusta mitään tietämättä veikkaan, että Mollyn fanit ja pikkutytöt ovat olleet ahkerina äänestämässä. Pitänee kuitenkin jatkossa perjantaisin käydä kurkkaamassa, kuinka pitkään Molly pysyy mukana ja minkä tanssin on päässyt tanssimaan.

Viime syksynä Tukholmasta ostamani Mollyn esikoislevyn parhaaksi biisiksi nousi nimikappale Samma himmel. Olipas sillä levyllä paljon enemmän hyviä balladeja kuin muistinkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro nyt ihmeessä, mitä mietit!