keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Merche: Discografía completa

Lisää tuuletuksia! Kyllä se on sitten kiva vihdoin omistaa Merchen Discografía completa! (Kuva täällä.) Jo kaksi päivää se on soinut repeatilla tietokoneessa, stereoissa tai puhelimessa eikä loppua näy (...no jos ihan rehellisiä ollaan, niin tietysti vähän La Orejaa väliin...). Ihan muutamaa Merchen ensimmäisen Mi sueño -levyn kappaletta lukuunottamatta tunsin kaikki laulut jo hyvin etukäteen, joten tiesin, että rahoille tulee vastinetta ja paljon. Kaikkien neljän julkaistun levyn lisäksi paketti sisältää siis harvinaisempia demoja sisältävän CD:n sekä DVD:n, jossa on musiikkivideoita ja muutama haastattelupätkä sekä valokuvia. Esimerkiksi tämä ihana Cal y arena'n akustinen versio siltä löytyy (alkaa kohdasta 3:40):



Ja tämän olen maininnut ennenkin, mutta yhtä coveria lukuunottamatta kaikki laulut ovat siis Merchen itsensä tekemiä. Tähänkin blogiin olen jo niin paljon Merchen lauluja laittanut, ettei äkkiseltään tule mieleen yhtään tiettyä, jonka vielä haluaisin laittaa, paitsi tuo David Bisbalin
Dígale-alkuperäiskappaleesta tehty versio.



Melkein sanoisin, että koko loppuvuonna ei kyllä tarvitse enää uusia levyjä ostaa, mutta siinäkin on pari muttaa: 1) Lokakuun Tukholman reissu (sen nyt tietää, mitä tapahtuu kun allekirjoittanut pääsee ruotsinkielistä pop-musiikkia myyvään kauppaan...) ja 2) Arjan lokakuussa ilmestyvä uusi levy.

P.S. En ollut uskoa korviani, kun La Oreja de Van Goghin levy, juuri tuo viime viikolla saamani A las cinco en el Astoria, soi tänään Stockalla ilmeisesti Barcelona-teemakampanjan kunniaksi. Olin kuunnellut levyä juuri ennen kotoa lähtöä ja olin jo ihan varma, että biisit soivat niin kovaa omassa päässäni, mutta kyllä ne kuitenkin siellä tavaratalon käytävillä kaikuivat. Saako sitä levyä muka Suomestakin?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro nyt ihmeessä, mitä mietit!