keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

AC-pohdintoja ja M-fanitusta

Täytyy kyllä sanoa, etten ole ollenkaan innoissani lauantain Melodifestivalenin Andra Chansenista. (Systeemihän menee siis näin.) Olen valinnut tasan kaksi kappaletta, jotka haluaisin jatkoon, ja muita en jaksaisi sitten yhtään. Finaalipaikkojahan on toki tarjolla juuri tuo kaksi, ja Sarah Dawn Finerin jatkoonpääsystä olenkin aika luottavainen, tai sanotaanko, että olisin, jos vastassa ei olisi BWO:ta tai Lili & Susieta. :p Toinen neljän rypäs on vielä kamalampi - itse kelpuuttaisin finaaliin ainoastaan Amy Diamondin (jos unohdetaan artistin lauluääni ja nautitaan hämäävän tarttuvasta biisistä, noloa...), kun kaikki muut (Caroline af Ugglas, Star Pilots, Rigo & the Topaz Sound Feat. Red Fox - eivät nämä viimeisetkään sitten helpompaa nimeä itselleen voineet keksiä... ) olivat semiensä suuria inhokkejani. Todennäköisesti jos skräll'it jatkuvat, en saa kumpaakaan suosikkiani finaaliin, vaan juuri jotkut ärsyttävimmät. SDF:lla ja Amyllä on onneksi mahdollisuus päästä finaaliin myös kv.juryn valintana, kun joka semissä valittiin sellaiseksi yksi ja nyt joku näistä neljästä pääsee kahden varsinaisen Andra-voittajan lisäksi 11. kappaleena finaaliin.

Viikon parhaat naurut: Taisin lauantaina jotain urputtaakin, että Malena Ernmanin La Voix -kappaleen kertosäkeen sanoista ei saa mitään selvää, paitsi sen "la voix" -sanan sentään tajusin. Satuinpa sitten löytämään kertsin sanat netistä, ja nehän onkin kaikki ranskaa. :D *Melkein kipittämässä yliopistolle vaihtamaan pääainetta...* :p

Tuo, etten juuri innostu Andrasta, on selitettävissä yhdellä toisellakin syyllä. Kuten Last.fm:ssä viimeksi kuuntelemistani lauluista huomaa, ruotsalaista musiikkia siellä ei ole, vaan espanjalaista. Ajankohdan huomioiden erittäin hassua, mutta totta. En tiedä milloin, mutta joskus vielä hommaan Merchen Discografia completa'n. Neljä jo julkaistua levyä, jonkunlainen demobiisi-levy ja DVD samassa paketissa. =) Huvittavaa, miten suunnilleen samaan aikaan aina joka kevät bongaan jonkun uuden laulajan, joka nousee niiden ehdottomien lempiartistieni joukkoon. Kaksi vuotta sitten se oli Linda Bengtzing, viime vuonna Sonja Aldén ja nyt siis Merche. Le deseo'n ohella varmastikin TÄRKEIN kappale itselleni on tämä Ángeles:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro nyt ihmeessä, mitä mietit!