tiistai 20. tammikuuta 2009

MF-ennakko: 1. & 2. semi

Vajaa kolme viikkoa täytyisi vielä kärvistellä ennen Melodifestivalenin starttia, mutta en yksinkertaisesti malta olla aloittamatta etkoilua jo nyt. Artistit ja laulujen nimet on jo tiedossa, ja kyllähän listalta omat suosikit pomppaa esille jo ennen kappaleiden kuulemistakin. =)

1. semifinaali 7.2.

Shirley Clamp! Vaikka tykkäänkin kahdesta muusta S:stä, Sonja Aldénista ja Sanna Nielsenistä, enemmän, kyllä Shirleykin on hyvä. En millään osaa päättää, kumpi näistä Shirleyn aikaisemmista MF-kipaleista on parempi:


Min kärlek, 2004


Att älska dig, 2005

Alcazar
Enpä hirveästi muita biisejä tunne kuin Crying at the Discotheque'n ja tämän, mutta tästä tykkään. Onpa kyllä muuten niin vimosen päälle mietitty koreografia :p


Not a Sinner Nor a Saint, 2003

Marie Serneholtista en aiemmin tiennytkään muuta kuin poikaystävä Måns Zelmerlöwin, mutta muutaman YouTubesta nähdyn biisin perusteella nostan hänet kovatasoisen ekan semin kolmanneksi suosikikseni.

2. semifinaali 14.2.

Kakkossemin nimet näyttävät sen verran turhilta, etteipä niistä oikein selvää suosikkia nouse. Månsin Cara Mia MF:lta vuodelta 2007 on näin jälkikäteen ihan kuunneltava, vaikken sen hypetystä ihan täysin tainnut silloin aikanaan ymmärtää. Jennifer Brownilla, josta en ennestään mitään tiennytkään, kuulostaa olevan mukava r'n'b -vaikutteinen ääni ja tyyli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro nyt ihmeessä, mitä mietit!