keskiviikko 21. tammikuuta 2009

MF-ennakko: 3. & 4. semi

3. semifinaali 21.2.

Vaisun toisen semin jälkeen päästään taas asiaan. Molly Sandén! Muistutan edelleen Mollyn iästä, joka on siis ainoastaan 16 vuotta. Varsinainen musiikin ihmelapsi.

Hallelujah viime kesänä (?) Sommarkrysset-ohjelmassa

Kolmannen semin toinen suosikkini on luultavasti Velvet... Viime vuoden Déjà vu ei ihan uponnut, mutta vuoden 2006 MF-biisi saa sentään tanssijalkaan vähän vipinää.

Mi amore

4. semifinaali 28.2.

Kun kuulin viimeisen semin superduosta, oli pakko melkein hypätä kattoon asti ja päästää pari riemunkiljahdusta. Anna Sahlene ja Maria Haukaas Storeng! Sahlene edusti 2002 Viroa Euroviisuissa ja sijoittui peräti kolmanneksi:


Runaway


Norjalainen Mariahan oli viime vuoden Belgradin viisujen viides ja oma suosikkini koko kisassa. Tähän vaikka viime vuoden viisu Allsång på Skansen -ohjelmasta. (Ja itse asiassa sain vasta pari päivää sitten tietää, että Susanna Heikki on levyttänyt tämän suomeksi. Tahtoo kuulla!)


Hold On, Be Strong

Neljännen semin toisen suosikkini paikasta taitavat kisata Agnes ja Sarah Dawn Finer. Agnesiin tykästyin viime kauden Körslaget'issa (Ruotsin Kuorosota) ja Sarahin MF-biisi 2007 I Remember Love oli yksi sen vuoden mahtipontisista ja hyvistä balladeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro nyt ihmeessä, mitä mietit!