perjantai 16. tammikuuta 2009

Nyt se alkaa,

...nimittäin Euroviisukevät! Tuskastuneena Suomen karsintojen surkeaan tarjontaan lähdin taas pitkästä aikaa tutkimusmatkalle Viisukuppilaan ottamaan selvää, mitä muissa maissa tapahtuu. Ja tapahtuu, todellakin! Tämä nyt ei ole vielä aivan täysin varmaa tietoa, mutta ilmeisesti Ranskaa on menossa edustamaan Patricia Kaas. On se jo ainakin ESC Today -sivustolla uutisoitu, mutta sitä France Télévisionin viimeistä varmistusta kai odotetaan vielä helmikuulle asti. Viime vuonnakin Ranskassa huhut kyllä kiersivät jonkun supertähden saamisesta edustajaksi, eikä niistäkään nimistä mikään sitten pitänyt paikkansa... Kaasista en ole oikein koskaan tykännyt, mutta siitä yllätyin positiivisesti, että Ranska olisi panostamassa noin megaluokan nimellä. Ja vielä jos saisi toivoa, niin kuultaisiko biisi (mikä se ikinä tulee olemaankaan) Moskovassa ranskaksi?

Ei tarvitse mennä kuin vuoteen 2001, niin jo löytyy oma suosikkini Ranskan euroviisuista.


Natasha St-Pier: Je n'ai que mon âme


Voi Natasha... Eipä Ranskasta paljon parempaa edustajaa viisuihin saisikaan! (Kun muistetaan hänenkin olevan Québecistä.) Oikeastaan ainut yhtä hyvä ranskalainen olisi tietysti Nolwenn Leroy.

Ai niin, olihan Ranskalla hyvä biisi myös sinä vuonna, kun siellä itse asuin, 2004.


Jonatan Cerrada: A chaque pas

2 kommenttia:

  1. Jopas nuo ovat vakavoituneet viisuesittäjäpäätöksissään jos noin on. Ja kukkuu, löysinpäs tännekin:)! Kertoisitko tällaiselle onnettomalle vain yhden romaanisen kielen taitajalle vielä mitä tarkoittaa tuo nimesi... vai pitääkö mun mennä kysyyn joltain muulta:)?

    VastaaPoista
  2. Viansanoja, kivaa kun löysit tännekin =) Ei varmaan tosin hirveen vaikeeta ollut. Joo, saa nyt nähdä onko tämäkin vaan huhujen huhu vai saadaanko oikeasti kuulla Kaasia viisuissa. Muñeca de trapo'n keksin nimekseni yhdestä lempparibändini La Oreja de Van Goghin biisin nimestä, esim. http://www.youtube.com/watch?v=Vi9KgIPwT7g. Tarkoittaa siis räsynukkea. Tykkään biisistä ja tavallaan kuvaa kyllä muakin.

    VastaaPoista

Kerro nyt ihmeessä, mitä mietit!