sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Feliz Año Nuevo!

Musiikki säilynee tämänkin blogin pääasiallisena aiheena silloin kun jaksan päivitellä... Tällä hetkellä fanittelen tosin myös käsipalloa - jo viime kesän Pekingin olympialaisista lähtien, en vaan ole tullut aiemmin kirjoittaneeksi siitä vanhaankaan blogiin - ja erityisesti Norjan naisten käsipallomaajoukkuetta. Penkkiurheilijaksihan olen aina tunnustautunut, nyt vaan löytyi sitten teinivuosien jääkiekkofanituksen jälkeen ihan uusi laji kiinnostuksen kohteeksi. Suomessahan tuohon lajiin ei juuri törmää, mutta huvittaa itseänikin ajatus, että edellisessä elämässäni olin varmaan jonkun muun Skandinavian maan asukas, koska niin paljon tällä hetkellä kiinnostaa kaikki varsinkin Ruotsiin ja Norjaan liittyvä. Ja näissä maissahan laji on paljon isompi kuin Suomessa.

Uudempi fanituksen kohteeni on espanjalainen TV-sarja Hospital Central. Erään ystäväni ansiosta koukkuunnuin sarjaan, vaikken ole vasta nähnyt kuin kahdeksan jaksoa. Aiemmin en ole juurikaan sairaalasarjoista innostunut, mutta kerta se on ensimmäinenkin! ;) Loistavaa vieroitushoitoa ainaiseen Espanja-ikävään, ja väitänpä, että sarja on vielä parempi kuin Serranon perhe.

Heh, mistä ihmeestä mä aina revin nämä ihan omat kiinnostuksen kohteeni... *mutinaa*

Ai niin, uuden vuoden toivotukset, jos joku entisistä lukijoista on löytänyt tiensä tännekin! Ja tietysti mahdollisille uusille lukijoille myöskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro nyt ihmeessä, mitä mietit!