keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Patricia Kaas Euroviisuihin

Nyt se pitäisi olla sitten virallista, nimittäin ainakin Patricia Kaasin oman myöntävän vastauksen mukaan hän on Ranskan edustaja tämän vuoden Euroviisuissa (lähde). Ilmeisesti kuulemma jo aiemmin oli vahvistettu, että Ranskan tämän vuoden kilpailukappale tullaan laulamaan ranskaksi, mikä on tietysti kivaa, kun olen niin rakastunut siihen kieleen vieläkin. Vaikka kappaleesta ei olekaan vielä tietoa, voisin veikata, että parin persoonallisemman kokeiluvuoden jälkeen Ranska palaa taas perinteisemmälle osastolle, ehkä vanhaan tuttuun balladilinjaansa. Luultavasti on positiivista koko viisukonseptille, että saadaan mukaan näin iso nimi - kun vielä muistetaan Andrew Lloyd Webberin säveltävän Iso-Britannian kappaleen. Luulisi ainakin Kaasilla olevan faneja ympäri Eurooppaa (vaikka itse en kyllä edelleenkään heihin kuulu), joten olisiko tämä vuosi pitkästä aikaa sellainen, jolloin edes osa Big 4-maista taas pärjäisi? Ai niin, onhan Kaasilta tämä Ceux qui n'ont rien sentään ihan kuunneltava:


2 kommenttia:

  1. Ai että, kiitos että muistutit Patricia Kaasista. Pitääkin yrittää kaivaa vanha kasetti(kyllä, kasetti.Ei CD :) ) jostain kuunneltavaksi! Mie tykkäsin joskus tosi paljon siitä. Tankkasin sanakirjan kanssa niitä lyriikoita kun lukio-ranskan kielentaitoni oli niin alkeellista. "Hotel Normandy" oli näin äkkiseltään muisteltuna lemppari.

    Ketä veikkaat Suomen Euroviisu-ehdokkaaksi? Mie sanoisin että Signmark vai mikä se oli? Ainakin erottuu joukosta eikä se biisikään ihan surkea ole. Kwanilta kyllä odotin enemmän.

    Ja tuosta Kuorosodasta tykkäsin ihan mielettömästi! Jyri on aivan kauhuissaan :P Kristiina Wheelerin kuoro veti yllättävän hyvin! Huomasi että sillä itsellä oli kuorokokemusta. Irinan oli surkein. Marionin kuoro oli kyllä kans aika pettymys. Veetillä oli tosi hyvä meininki. Saas nähä kuka tippuu!

    Tosi kiva blogi sulla! Noita vanhoja en ole kerennyt katseleen mutta jahka tässä :D Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kehuista, tämmöiseen omaan musiikki-/ muuhun fanitteluuni tämä blogi sopii hyvin. Kiva, kun jaksat lueskella! Ai niin, onhan sillä Kaasilla tuommoinen Hôtel Normandy -niminenkin kappale... Tuli äkkiä ikävä takas Normandiaan! Noloa myöntää, mutta en edes tiennyt, että osaat ranskaa!

    Signmarkia toivon tosiaan, koska niissä skaboissa on pystyttävä nykyisin erottumaan, jos haluaa pärjätä. Passionworks olis Suomelta ihan liian perinteinen valinta, haluan todellakin jotain vaihtelua! Pahimman skenaarion toteutuessa Kansa tai Remu menee...

    Suomen kuorosota oli yllättävän hyvä, kivaa! Wheelerin kuorolla oli loistava biisi. Viime vuonna Ruotsin Körslagetissa oli kivaa, kun sai jännittää oman suosikkilaulajan Linda Bengtzingin kuoron puolesta.

    VastaaPoista

Kerro nyt ihmeessä, mitä mietit!