sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

"Näin vanha swingi kutsuu meitä tanssimaan..."

Sain sitten piiiiiiiiitkän tauon jälkeen patistettuani itseni eilen tansseihin. Olin varautunut jäämään seinäruusuksi, koska varmaan taukoni aikana kaikki tututkin olisivat mut jo unohtaneet, mutta vielä mitä. Tanssia neljä tuntia lähes putkeen, ja tutut hakivat minkä ehtivät. Cha cha'ta on tullut tanssittua tässä kevään aikana ihan tunneillakin jokusen kerran, ja sen nyt tiesi etukäteenkin, että Eija Kantolan tansseissa hyviä - ei vaan loistavia - lattareita olisi tiedossa.

Muun muassa näiden kappaleiden takia eilinen oli loistoilta (alkuperäiskielisinä versioina...):

Cha cha Para toda la vida (Kylmä, kuuma ja kaunis, jonka osittain espanjaksi laulamisesta Eija Kantola saa ehdottomasti hatunnoston allekirjottaneelta :D)


Valssi Padam, padam (Edith Piaf, kukas muukaan! Tämä tosin kuultiin suomeksi)


Eikä tietysti Eija Kantolan uusimmalta levyltä löytyvä bugg Haaremin hunnut ole hassumpi sekään, tosin Argentiina on vielä parempi, muttei ollut YouTubessa. Samoin olen aina tykännyt The Pointer Sistersin kappaleesta Slowhand, jonka Eija Kantola on levyttänyt nimellä Kiiruhda hiljaa.

Ei epäilystäkään, totesin saman jo viime kesänä eikä se siitä ole mihinkään muuttunut, että kyseessä on Suomen tämän hetken paras tanssiartisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro nyt ihmeessä, mitä mietit!