torstai 5. helmikuuta 2009

Yleistä viisuintoilua =)

Patricia Kaasin biisiksi on nyt sitten varmistunut S'il fallait le faire (linkistä kuuntelemaan ja katselemaan). Onhan sitä tädillä ääntä, mutta kun en innostu niin en. Kyllä tämä tietysti aina kaikki pahimmat vitsiviisut pesee, mutta ei varmaan miksikään suureksi suosikikseni nouse. Siltikin kyllä toivon Ranskalle menestystä. =)

Espanjan kolmen semifinaalin ja finaalin rumba pyörähtävät käyntiin viikon päästä lauantaina. Hauska nähdä, mitä espanjalaiset valitsevat Rodolfo Chikilicuatren jälkeen (joka muuten on varmaan historian ainoa vitsiviisu, mikä on saanut mut nauramaan)... Kaikkia biisejä en ole vielä ehtinyt kuunnella, mutta tähänastinen suosikkini Mirela ja kappale
Nada es comparable a ti näyttäisi olevan vasta kolmannessa semissä 28. helmikuuta.

Kaksi yötä Melodifestivalenin starttiin! Jos joltain on mennyt ohi... ;) Shirley Clampin balladilta odotan paljon, ja Marie Serneholtia fanittelen sitä enemmän, mitä lähemmäksi lauantai tulee.

2 kommenttia:

  1. Siis jos vallan rehellinen olen, niin tuo Kaasin kappale on yksinkertaisesti tylsä. Monotoninen, ilman mitään erityistä kohokohtaa tai tarttuvaa kertosäettä. Eroaahan se tietty edukseen itäeurooppalaisista wannabe-seksikkäistä teknojumputuksista, mutta silti. Tämä EI ole parasta, mitä Ranskalla on tarjota!

    VastaaPoista
  2. Hyvin sanottu Fifi, olen täsmälleen samaa mieltä! Artistilla on kyllä nimeä ja tunnettuutta, mutta kappaleen yksitoikkoisuus saa lähinnä nukahtamaan. Ranska ei ole tarjonnut parastaan ainakaan kolmeen viime vuoteen :(

    VastaaPoista

Kerro nyt ihmeessä, mitä mietit!